Összeházasodott a Trónok harca sztárpárja

Kit Harington (Havas Jon) és Rose Leslie (Ygritte) 2012-ben, a Trónok harca 2. évadának forgatása alatt találkoztak először, a sorozatban pedig karaktereik hamar egymásba szerettek. A rajongók sokáig találgatták, hogy vajon a két híresség között lehet-e valami. Hosszú titkolózás után, 2016-ban vallotta be csak a két közönségkedvenc, hogy a valóságban is összejöttek, 5 éves kapcsolatuk nagy részét a nyilvánosság tudomása nélkül töltötték.

2017 szeptemberében jelentették be Haringtonék, hogy összeházasodnak, június 23-án a Skóciában található Aberdeenshire-ben pedig meg is tartották a mennyegzőt. Az eseményen a Trónok harca több sztárja is jelen volt, többek között Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), John Bradley (Samwell Tarly) és sokan mások. Alább mutatunk további képeket, érdemes őket megnézni!

a
a
a
a
forrás: sorozatwiki

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36