16 hétköznapi dolog, amit teljesen új oldalról közelítettek meg a tervezők

1. Egy speciális bevonatnak köszönhetően ezek a fenyőtobozok megváltoztatják a tűz lángjának színét, amikor tűzbe dobjuk őket.

 

2. Tokió, 36 fok, ez a férfi pedig egy önszellőző kabátban sétál. Lenyűgöző!

 

3. Nyuszi-ihlette nejlonszatyor. 4. ,,A kedvenc merítőkanalam: rozsdamentes acélból készült, mennyiség jelöléses, a lapos oldalának köszönhetően könnyű vele meríteni az edények aljáról, ráadásul mindkét irányban pontosan lehet vele önteni. “ 5. Ezen a kenyérpirítón van egy ,,még egy kicsit” gomb, ha esetleg még nem érezzük kellően sültnek a kenyeret. 6. Panda stílusban csomagolt csokoládédrazsé. 7. Szósz és krumpli egyben – mindezt egy praktikus, egy kézben is könnyedén fogható eldobható papírcsomagolásban. 8. ,,Van egy beépített üvegnyitó az autóm italtartójában.” 9. Szökőkút-óra.

 

10. Egy szószos üveg, amivel magunk állíthatjuk a szósz csípősségét.

 

11. Az Írországban bérelt autók belsejében a bal oldali közlekedésre figyelmeztető matrica található. 12. Ausztráliában a csúnya zöldségeket újracsomagolják, és olcsóbb áron értékesítik őket. 13. Egy serpenyő címkéje, amiben bazsalikom magok találhatók, ezért ha elássuk, saját bazsalikomot termeszthetünk belőle a kertünkben. 14. ,,Az új asztalom minden csavarja az összeszerelési útmutató lépései szerint kerültek szortírozásra.” 15. Világhírű festmények ihlette alvómaszkok. 16. Végezetül pedig egy faház ajtaja, ami olyan ötletesen lett kialakítva, hogy becsukva is olyan érzést kelt, mintha nyitva lenne.

forrás

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36