19 megtévesztő fotó, amin semmi sem az, aminek látszik

1. Csak egy dió, ami épp úgy néz ki, mint Csubakka.

 

2. Ezt a kis fickót mindannyian imádjuk.

 

3. Ennek a fickónak a hasa kiköpött Woody Harrelson. 4. Vagyunk még egy páran, akik észrevesszük benne a néhai fizikus zsenit. 5. Ez most egy bacon vagy egy rohamosztagos sisakja a Csillagok háborújából? 6. Jack Nicholson mosoly. 7. Ti is látjátok a csapban a Motkányt a Jégkorszak című mesefilmből? 8. Olyan emlékezetes volt ez a jelenet, hogy valaki még a mandarinjában is felfedezte. 9. Lajhár-formájú péksütemények. 10. Talán egy amerikai elnököt vélsz benne felfedezni, de ez valójában csak egy kuka. 11. Észreveszed a cápát a Némó nyomában című meséből ezen az Antilop-kanyonban készült képen?

 

12. Ez a fotel pont úgy néz ki, mint Leia hercegnő.

 

13. Donatello, hol a másik három teknős?! 14. Neem, ez nem a 20. század egyik legkönyörtelenebb diktátora, ez csak egy vízforraló. 15. Egy fahéjas tekercs, ami nagyon hasonlít valakire. 16. Ezt a nyári forróságban megolvadt útjelző bóját is mintha már láttuk volna valahol. 17. Minden idők legnagyobb Jedi lovagja örökké él. 18. ,,Megtaláltam Rafiki az Oroszlánkirály című meséből anyámék hátsó kertjében.” 19. Ez az első pillantásra menőnek tűnő zenei fesztivál valójában csak néhány virág és egy kivilágított szökőkút.

forrás

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36