24 ember, akinek a tanácsai olyan rosszak, hogy már szinte zseniálisak

 

1. Egy WC-gurigán keresztül készített szelfivel azt az illúziót kelthetjük, mintha mi magunk lennénk a Hold.

 

2. Ha félbevágjuk a teniszlabdákat, akár kétszer annyit is tárolhatunk ugyanannyi helyen. Ez hasznos lehet, ha például nyaraláshoz csomagolunk éppen, és nagyon kell a hely. 3. A biztonsági öv fém részével könnyen kinyithatjuk a sörünket vezetés közben. 4. A speciális tüskés védőmellény segítségével meggátolhatjuk, hogy az idegenek hozzánk dörgölőzzenek a metrón. 5. Hogyan csempésszünk be csokit az amerikai mozikba. 6. Ha fel szeretnéd nagyítani a telefonod kijelzőjét, csak egyszerűen helyezd bele egy pohár vízbe. 7. Csak azért, mert kilyukad egy zokni, még nem feltétlenül kidobni. 8. Védd a környezetet: a méregdrága és a természetre káros padlóápolók helyett használd inkább a cicádat! 9. Nyűgözd le a vendégeidet ezzel a pofonegyszerű, mégis stílust és eleganciát kölcsönző narancstartóval.

 

10. Nincs mikró a koleszban? Sebaj, légy kreatív!

 

11. Hogyan készíts végtelen ingyen áramot. 12. Túl sok szószt tettél a spagettidre? Csak dobd be a mosógépbe egy kímélő programra és kezdheted elölről a vacsorát. 13. Nincs kéznél kanál, de levest szeretnél enni? Fogj egy villát, és tekerd körbe celluxszal! 14. Nem bízol a kollégáidban? Mindig eltűnik az ebéded? Lakatot mindenre, ami mozdítható! 15. Szeretnél vacsora közben filmet nézni, de mégsem akarsz a dohányzóasztal felett görnyedni? Akkor ezt a trükköt neked találták ki. 16. Tedd az új tévéd dobozát a szomszéd kukája mellé, hogy ne téged raboljanak ki a betörők. 17. Belefáradtál az ingek vasalásába? Hízz meg, így a tested tulajdonképpen elvégzi helyetted a piszkos munkát. 18. Te is könnyezel hagymaszeletelés közben? Van megoldás!

 

19. Nincs kedved összekoszolni egy műanyag tálat, csak azért, hogy pattogatott kukoricázz egy jót? Akkor a fordítva felvett kapucnis pulóver lehet számodra a megoldás!

 

20. Kevés a szabadidőd és a pénztárcád sem végtelen? Ezzel a megoldással időt és pénzt is spórolhatsz. 21. Érzékeny a bőröd a napsütésre? Jobb a biztonság. 22. Majd leragadnak a szemeid, de még nem fejezted be a tanulást? Csak mártsd bele a kontaktlencsédet egy köpetnyi kávéba, és újult erővel futhatsz neki mindennek. 23. Meguntad a iPhone-od színét, amit anyádék a kéthavi fizetésük és a fél veséjük vásároltak? Légy kreatív. 24. Könnyen elszáll a munkakedved? Használj műanyag zsákot, hogy ne tudjon elrepülni…?

 

forrás

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36