Időzített bomba az ilyen autós: elrettentő videó, Érdről

Ezúttal Érdről érkezett egy újabb meghökkentő felvétel a magyar autósok mentalitásáról, mely tökéletes elrettentésnek minősül: így nem szabad vezetni!

Számos videó kering a neten és a közösségi médiában a magyar autósok döbbenetes manővereiről az utakon, most pedig a bpiautosok.hu egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy érthetetlen műveletet egy Suzuki sofőrjétől.

Az olvasó fedélzeti kamerája még januárban rögzítette az esetet Érden, s bár ők szerencsésen megúszták a balesetet, könnyedén nagy baj lehetett volna: a Suzuki ugyanis kicsit benézte a stoptáblás kereszteződést.

Nem is akárhogyan: a sofőr abszolút előremeredve, fékezés nélkül kívánt áthaladni a kereszteződésen, és csak a csodának köszönhető, hogy mindenki megúszta a balesetet.

A videón is jól látszik, hogy nem csupán a kamerás autó és a vétkes Suzuki tört össze, de egy harmadik autó is rosszul járt, mely a jobbról éppen elsőbbséget adó BMW volt:

forrás:liner.hu


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36