Több ezer, sosem használt BMW rozsdásodik egy kanadai telepen, már 6 éve

Egészen elképesztő felvétel járja körbe a világot szeptember eleje óta. Egy kanadai telepen több ezer új BMW és MINI pusztul szép lassan. Hat éve állnak a szabad ég alatt, mozdulatlanul.

Facebook
Több ezer, sosem használt BMW rozsdásodik egy kanadai telepen, már 6 éve

Vancouver városának szélén több mint hat éve parkol durván háromezer BMW és MINI modell, amelyet a gyártó még 2015-ben hívott vissza. Az autók egyike sem volt még használva.

A Németországból hajózó járművek Halifax kikötőjébe érkeztek hat évvel ezelőtt és egy igen komoly hó- és szélvihar kapta el őket. A szakértők pedig úgy vélték, hogy a vihar során a sós víznek való kitettség komoly károkat okozhatott például az elektromos rendszerekben, a felújítás pedig igen költséges lett volna, ezért inkább visszahívták az összes érintett autót.

Több ezer, sosem használt BMW rozsdásodik egy kanadai telepen, már 6 éve 1

A telepen szép lassan rohadó járművek között van néhány BMW M4 és M6 modell is, valamint egy BMW i8 is látható, amelyet már nem is gyártanak a bajorok, sőt egy Alpina B6 is az áldozatok között van.

forrás:vezess.hu


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36