11 szülő, akik hihetetlen lazasággal kezelik a dolgokat

Ezek a szülők aztán tudják, hogyan kell a gyereknevelést a lehető legjobban csinálni! Kellő lazasággal kezelik a dolgokat, legyen szó arról, hogyan veszik rá a lusta gyermeket a házimunkára, vagy arról, hogyan kezeljenek kínos dolgokat, mint például a nadrágzsebben talált cigipapír. Ők aztán nem szívbajosak, és humorosan, lazán veszik ezeket a problémákat. Gyermekes olvasóinknak üzenjük: Némelyik ötletet szerintem nem bűn átvenni és ‘honosítani’ otthon, a családban ?

 

 

1. Amikor apukának már a hócipője tele van azzal, hogy a fia állandóan a fürdőben szelfizik… ?

 

2. Így kell rávenni a lusta kölyköt, hogy aktívan kivegye a részét a házimunkából! ?
Szeretnéd a mai WIFI jelszót?
1. Ágyazz be,
2. Porszívózz fel,
3. Sétáltasd meg a kutyát.

 

3. Így küldi a fater randizni a lányát. Pólón a szöveg: PRÓBÁLKOZZ CSAK!

 

4. Amikor Anya megtalálja a nadrág zsebében a cigipapírt…Azt nem tudjuk, milyen lesz a beszélgetés, de az apró üzenet alapján nem lesz hatalmas ordibálás ?

 

5. A fiút 25. szülinapja alkalmából lepték meg ezzel a tortával: Keith, ideje elköltöznöd! :)))

6. “A fiam pénzt kért tőlem az esti kocsmázásra. Azt mondtam neki, hogy nyugodtan vegyen ki pénzt a felső fiókomból.” Zseni! ?

 

7. Ez mondjuk csak színtiszta trollkodás: A család nyaralás közben elhaladt egy Virgin (Szűz) nevű település mellett. Egyértelmű, hogy szegény kislányt odaállították a tábla alá. Én azt mondom, örüljön csak a fater, amíg odaállíthatja kislányát a tábla alá! ?

 

8. A gyerekek addig hisztiztek, hogy szeretnének ők is játszani, hogy az apuka végül beadta a derekát, csak hogy nyugi legyen. A kontrollereik persze nincsenek bedugva. :))

 

9. “A szüleim kifestették a házunkat. Mit gondoltok, melyik az én szobám?” Dork jelentése: dinka (van durvább jelentése is :D).
A haverok jót röhöghettek, amikor átjöttek a sráchoz!! ?

 

10. Mi történik, ha végre megérkezik a ballagási fotód, de a szüleid haragszanak rád? Hát, ez:

 

11. Anyuka nagyon is jól tudja, mire való ez az eszköz (tapasztalatlanabb szülőknek: fű szívására), úgy döntött, sajátos módon tájékoztatja gyermekét, hogy ezt nem kéne.

forrás

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36