20 tetoválás, aminek a gazdája díjat érdemelne a humorérzékéért

 

1. A természet teret adott, ő kihasználta… ?2. Egy hallássérült férfi jópofa és egyben informatív tetoválása.3. Ötletes tetoválás a sebesség megszállottjainak.4. Tökéletes tetoválás azoknak, akik mindig-mindent elfelejtenek.5. A hazafiasság egyik formája.6. Sosem tudhatod, mikor lesz szükséged egy vonalzóra.7. A hüvelykujj formája annyira hasonlít Homer Simpson fejéhez, hogy kár lett volna kihagyni ezt a ziccert.8. Ki mondta, hogy egy lánynak nem lehet bajsza?!9. ,,A neved mindig velem lesz.”

11. Meglátta a benne rejlő lehetőséget.

12. Tetoválásötlet azoknak, akik nem szeretnek cipőt vagy papucsot hordani.13. Egy tetoválás, ahol nem is igazán a tetoválás a fő téma.14. Tetoválásötlet azoknak, akiknek problémát okoz a lábaik megkülönböztetése.15. Igazi fényképészhez illő tetoválás.16. Ilyen humorérzékkel az alopecia areata (foltos hajhullás) sem jelent problémát.17. Csak a biztonság végett.18. Harmonizáló minimalizmus.19. PacMan visszatért!20. Egy profi tetoválóművész segít a nehéz helyzeteken… ?

Soha többé
Örökké az Ő királya.

forrás

Vélemény, hozzászólás?


Notice: Undefined index: data_tabs in /home/happyfox/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 36